Partner van:

 

 

 

 

 

 

B2B heeft een samenwerkingsrelatie met Vitasports.

Vitasports maakt pakketten op maat voor bedrijven. Het aanbod wat Vitasports kan bieden voor bedrijven heeft betrekking op het netwerken tussen bedrijven, het netwerken tussen collega's en de vitaliteit van de medewerkers. De volgende producten biedt Vitasports aan voor bedrijven en kunnen dus naar wens worden gemaakt voor ieder bedrijf:

* Bedrijvencompetitie
* Tennislessen
* (Tennis)clinics
* Fysiotherapie spreekuren
* Gezondheidschecks
* Fysieke trainingen
* Yoga

WIE IS VITASPORTS?

Onze naam zegt het eigenlijk al: Vitasports leeft voor de sport. Een persoonlijke fysieke begeleiding om optimaal te kunnen bewegen, daar gaan we voor!
Onze pijlers zijn: Fysiotherapie & Training, Tennisschool, Performance Center en Sport meets Business.

FYSIOTHERAPIE & TRAINING

Wij verzorgen momenteel (sport)fysiotherapie op twee locaties in Breda.
Je kunt bij ons terecht voor alle (sport)blessures en orthopedische revalidaties. Daarnaast verzorgen wij fysieke trainingen in verschillende vormen en programma's. Healh checks en overige gezondheidschecks behoren tot de mogelijkheden evenals yogalessen.

TENNISSCHOOL

De Vitasports Tennisschool verzorgt uiteenlopende tennistrainingen en activiteiten op verschillende verenigingen in en rondom Breda.

PERFORMANCE CENTER

Dit betreft de talentopleiding waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat door trainingen op maat en individuele begeleiding. Het Performance Center is cluboverstijgend in Breda.

HEEFT U INTERESSE IN EEN PAKKET OP MAAT VOOR UW BEDRIJF? OF WILT U MEER INFORMATIE HIEROVER? NEEM DAN CONTACT OP MET ELINE HURKMANS VIA ELINE@VITASPORTS.NL OF 06-83537083 (www.vitasports.nl